Nya ställplatser i Jönköping !

July 16, 2019

Nu är CamperClean stationen med tillhörande tömningsbrunn installerad och klar, maskinen och brunnen finns på Din husbil i Jönköping som är först i Sverige av alla husbilsåterförsäljare att installera en CamperClean. 

 

Lars som är VD och grundare berättar:

 

Det var inget svårt beslut, mina kunder har många gånger påpekat att det borde finnas enkla tömningsstationer centralt i Jönköping och när jag fick min ide att anlägga en ställplats i city så var valet av en CamperClean självklart, det är ju supersmidigt att bara stoppa in kassetten sen vänta några minuter och sen är allt klart, tömd, spolad och fylld med medel. Miljöaspekten är viktig för mig, maskinen doserar ett mikrobiologiskt medel  som är bra för djur och natur till skillnad från allt kem som många använder idag. Det kommer också finnas en tömningsbrunn på platsen avsedd för gråvatten som spolar automatiskt när man kör därifrån.  

 

 En glad Lars Lundgren VD & grundare Din Husbil i Jönköping.

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Just nu

Ystad Camping är nu igång!

April 9, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg

31 Oct 2019

20 Jun 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter tagg