top of page

Först ut i Norge är Telemark kanal camping.🇳🇴


Telemarks kanal Camping satsar på framtidens teknik och är den första campingplatsen i Norge som investerar i en CamperClean helautomatisk tömningsstation med den kan gästerna tömma sina kassetter, säkert, hygieniskt och miljövänligt!


Maskinen kommer att installeras i det helt nya servicehuset som de bygger nu, det kommer att vara redo för säsongsöppningen i april.

Så säger ägarna till campingen Erling och Sølvi om Camperclean:

Vi har sett maskinen online tidigare och i höst hade vi möjlighet att se den på en mässa för campingbranschen, eftersom vi redan hade planer på att bygga ett nytt servicehus på campingen, tänkte vi att detta är en investering för framtiden och att vi kommer att kunna utveckla vår camping till en modern campingplats.

Vi tror att våra gäster kommer att uppskatta Camperclean maskinen och att tömning av toalettkassetter kommer att bli en ny och positiv del av campinglivet. För oss är det viktigt att våra gäster får en positiv upplevelse från incheckning till utcheckning, genom att ta bort ett jobb som många inte vill göra och som de tycker är obehagligt, blir upplevelsen av camping ännu bättre. Maskinen är miljövänlig och sparar vattenförbrukning på området, vilket vi också ser som en viktig del av framtiden för miljön.

Telemark Kanalcamping ligger vid Lunde sluss i Telemarks kanal, de har 230 platser där 215 av dem är avsedda för husbilar och husvagnar medan de återstående 15 är för tält.

Campingplatsen ligger i ett helt fantastiskt område och här kan du hyra kanoter, kajaker och cyklar, campingen är en utmärkt utgångspunkt för aktiviteter inom kajakpaddling och cykling på och runt Telemarks kanal. Njut av tystnaden, utsikten och ljudet av vattnet i kanalen medan du kopplar av på campingen eller håll dig aktiv och utforska området med utflykter på land eller på kanalen.

Комментарии


Just nu
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter tagg
Följ oss här
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page