top of page

Välkommen Campinggäst

Leif Klaar

Leif Klaar är en riktig veteran när det gäller camping med sina 30 år inom denna sköna livsstil. Som så många andra campare var CamperClean en nyhet när den dök upp på Leifs hemvist. Efter många manuella tömningar hade Leif stött på de utmaningar som medföljer detta traditionella sätt. Lukten, bakterierna och komma i kontakt med kassettens innehåll var inte något som lockade, men det ska utföras.

IMG_6192_edited.jpg

- När jag först kom i kontakt med CamperCleen undrade jag såklart vad det var för en maskin och vad den gjorde. Efter första användningen var jag såld. Den är riktigt smidig att använda, bara att stoppa in kassetten och låta maskinen göra jobbet, säger Leif Klaar.

 

På campingen där Leif är långliggare röner maskinen mycket intresse och skapar gemenskap. Ägarna av campingen har tagit bort alla manuella tömningsmöjligheter och överlåter tömningen till CamperCleen vilket gör att Leif ibland får rycka in och hjälpa till vid första tömningen.

 

- Maskinen är enkel att använda, men självklart finns de somliga som vill ha lite hjälp första gången och då hjälps alla åt. Efter första användningen kan alla använda den själva och något knapptryck senare är tömningen igång, säger Leif.

 

När Leif pratar med de andra gästerna om CamperCleen hör han nästintill positiva utlåtanden om det miljövänliga tömningssättet.

 

- När campinggästerna använt maskinen några gånger vill de flesta absolut inte gå tillbaka till den manuella tömningen. Enkel att använda, hygienisk och den är bättre för miljön. Campingen gör av med mindre vatten och det är endast mikrobiologiskt medel som används efter kassetten är tömd och sköljd.

 

Jag skulle absolut rekommendera CamperCleen säger Leif Klaar.

bottom of page