top of page

Om oss

CamperClean - innovativa lösningar för campinglivet

Vi på CamperClean vill vara med att utveckla den skandinaviska campingbranchen; vi har efter många år i branschen skaffat oss en unik kompetens, och vill med ny teknik, miljövänliga, enkla och hållbara lösningar göra vardagen lättare för såväl camping ägaren som campinggästerna.

Vi lyssnar gärna på vilka behov som finns på marknaden och hur vi kan hjälpa till med att lyfta campingbranchen till en ny och mer attraktiv nivå för både nya och erfarna campinggäster. Vi väljer att återinvestera stora delar av vår vinst i utvecklingen av nya produkter och tjänster som vi kan erbjuda er. CamperClean jobbar alltid med miljövänlighet i högsta fokus, när vi väljer produkter ska det vara hållbart, enkelt och miljövänligt. 

Camperclean Sverige
 

Sommaren 2017 var Max på camping semester i Tyskland. Där hittade han något som förändrade hans syn på campinglivet, han hade sitt första möte med CamperClean!

I början var han lite skeptisk men mest nyfiken på hur det kunde fungera, men efter att ha testat den va han väldigt imponerad över hur bra den fungerade. Fanns det verkligen en maskin som kunde ta bort skitjobbet som ingen ville ha? Ja det gjorde det och den fungerade!

När han kom hem från semestern tog han kontakt med CamperClean i Tyskland och fick snabbt agenturen i Norden. I oktober 2017 grundades CamperClean AB.

Max visade upp stationen för campingbranschen på mässor anordnade av SCR och de gillade produkten, men var också lite tveksamma i början. När dom fick höra om hur den fungerade och testa den själv så kom beställningarna, för vem vill inte vara med och utveckla campingbranschen till det bättre samtidigt som att man får lyckliga gäster som släpper göra skitjobbet på sin semester.

Det första året fick Max in 12 beställningar och blev etablerad på marknaden som en ledande aktör i branschen när det gällde tömning. Efter det tog CamperClean ett steg vidare och hittade nya smarta produkter till branschen och blev en ledande helhetsleverantör, med snabb, enkel och hygienisk tömning, anpassningsbara och moderna elstolpar, bokningssystem, access-system och mobila servicehus som några exempel.  

2020 tog vi oss in på marknaden i hela Norden, vi har et eget bolag i Norge och säljer även till Danmark och Finland. År 2022 blev station nummer 100 beställd och det var för oss en stor milstolpe, Nu ser vi framåt och utvecklar bolaget vidare för att kunna ge er den senaste tekniken och för att fortsätta utveckla camping branschen.

Den nya målgruppen campinggäster ställer höga krav på miljö, hygien, och service. Våra produkter ger gästerna detta på bästa möjliga sätt.

Personal

VD/CEO

MAX ERHAGEN

max@camperclean.se

Tel: 0709 26 81 91

Max är företagets VD och har en lång erfarenhet med försäljning och marknadsföring. 
Max brinner för service och är en sann Entreprenör .

bottom of page