top of page
Husvagn i öknen
KronoCamping Saxnäs
Intervju med Lasse Sörensen
En av de första installationerna i Sverige
Saxnäs Camping är ett familjeföretag som drivs av familjen Sörenson med Catrin och Lasse i täten. Lasse har jobbat på Saxnäs sedan 1989 och sedan 1997 driver de campingen helt i egen regi. På området hittar du över 500 campingplatser och 52 stugor/villavagnar.
Saxnäs Camping har använt sig av CamperClean i 5 år och var en av de första i Sverige att komma i kontakt med det nya konceptet.

Jag tror vi var en av de första i Sverige som blev klara med installationen och därmed kunde erbjuda våra gäster en extra service. Alla tycker egentligen att manuell tömning är rent ut sagt, äcklig. Så varför inte erbjuda en tjänst som är sanitär och miljövänlig på samma gång, säger Lasse Sörenson.

För personalen på campingen har den nya tekniken inneburit en klar fördel i form av mindre städning, en fräschare arbetsmiljö och besparing av vatten.

Utrustningen sköter sig själv. Det är väldigt lite underhåll och den doserar precis så mycket som behövs för att göra rent. Rätt mängd vatten och tillsatser gör att det blir miljövänligt och fräscht för besökaren, säger Lasse.

Varje år när säsongen drar igång har Saxnäs Camping en sorts miniutbildning för alla intresserade av CamperClean. Är det någon som är osäker kan man få en demonstration och svar på alla sina frågor.  

Att använda maskinen och brunnarna är väldigt enkelt och vi har alltid en snabb genomgång med alla som checkar in om hur systemet fungerar och var våra två maskiner finns. Men för de som vill veta lite mer eller känner sig osäkra erbjuder vi små miniutbildningar när säsongen drar igång. Efter att ha använt CamperCleans produkter under många säsonger är Lasse Sörenson odelat positiv till servicen detta medför till besökarna.

Får vi besök av campare från övriga Europa är detta en självklarhet, att kunna erbjuda en sanitär tjänst vid tömning. Våra svenska besökare börjar nu vänja sig vid servicen och hittills har jag inte hört något klagomål och vi känner att det är ett mervärde för besökaren men även för oss som ägare av campingen.

Vi sparar tid och pengar samtidigt som det är bättre för miljön och mer hygieniskt för användaren. Jag skulle absolut kunna rekommendera andra campingar att använda CamperClean, avslutar Lasse
Foto 2018-04-18 12 18 50.jpg
CamperClean Sverige

Adress

 

Villavägen 19

592 41   Vadstena

info@camperclean.se

Sälj/Service

Max: 0709 26 81 91

max@camperclean.se

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Google Places Ikon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Tumblr Ikon
  • Black YouTube Ikon
  • Black Yelp Ikon
bottom of page