Nyheter

April 9, 2020

Nu är maskinen igång på Ystad Camping :)  Daniel som driver campingen ser maskinen som en stor hygienisk fördel för personalen och gästerna. Nu ser vi framemot en lång och härlig sommar. 

October 31, 2019

Vi önskar alla campare runt om i världen en riktigt fin och kuslig halloween.

October 26, 2019

Varför inte slå två flugor i en smäll? Handla i Hallands shoppingmecka Ullared njut av dina fynd på fantastiska fina Överlida Camping. Nyhet för 2020 är att campingen investerat i en Camperclean rengörningsenhet, första campingen  ut nästa år, installation sker i  början på året.

July 16, 2019

Nu är CamperClean stationen med tillhörande tömningsbrunn installerad och klar, maskinen och brunnen finns på Din husbil i Jönköping som är först i Sverige av alla husbilsåterförsäljare att installera en CamperClean. 

Lars som är VD och grundare berättar:

Det var inget svårt beslut, mina kunder har många gånger påpekat att det borde finnas enkla t...

July 10, 2019

Camperclean är just nu ute på en liten turné idag är vi på besök på Hagöns camping i Halmstad här kommer det bli en tömningstation för framtidens alla behov, en perfekt utformad tömningsplats ritad av Nordic campings starka man Urban Håkans å självklart med kvalitetsprodukter från Camperclean 💩

June 20, 2019

Vi på CamperClean önskar alla en riktigt trevlig midsommar!

May 24, 2019

 Campingplats nr 13 som fått sin CamperClean,  Vita Sandars Camping som valt en maskin och en brunn med automatisk spolning från oss.

Nu hoppas vi på en fantastisk sommar och många tömningar i Mellerud !!

May 13, 2019

Tömning i världsklass det finns på Kronocamping i Lidköping.

När man ska checka ut från en camping är det några saker man ska fixa, å det man inte vill är att stå i kö när man ska tömma sina tankar här har vi ett skolboks exempel på hur man maximerar sin kapacitet på tömning av gråvatten för sina gäster.

(Inne i byggnaden finns också en camperclean maskin a...

Please reload

Vill du veta mer? 

Maila oss så med förslag om tid så återkommer vi till er.

© CamperClean Sverige

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

Rent, enkelt och miljövänligt!