top of page

Nya ställplatser i Jönköping !


Nu är CamperClean stationen med tillhörande tömningsbrunn installerad och klar, maskinen och brunnen finns på Din husbil i Jönköping som är först i Sverige av alla husbilsåterförsäljare att installera en CamperClean.

Lars som är VD och grundare berättar:

Det var inget svårt beslut, mina kunder har många gånger påpekat att det borde finnas enkla tömningsstationer centralt i Jönköping och när jag fick min ide att anlägga en ställplats i city så var valet av en CamperClean självklart, det är ju supersmidigt att bara stoppa in kassetten sen vänta några minuter och sen är allt klart, tömd, spolad och fylld med medel. Miljöaspekten är viktig för mig, maskinen doserar ett mikrobiologiskt medel som är bra för djur och natur till skillnad från allt kem som många använder idag. Det kommer också finnas en tömningsbrunn på platsen avsedd för gråvatten som spolar automatiskt när man kör därifrån.

En glad Lars Lundgren VD & grundare Din Husbil i Jönköping.

Just nu
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter tagg
Följ oss här
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page