top of page

    Våra kunder utvecklar branschen

KronoCamping Saxnäs Öland

KronoCamping Saxnäs ligger på Öland. Med nära till havet, öns hela utbud, staden Kalmar och Smålands Glasriket, är det en bra utgångspunkt för att få ut max av din ledighet. Poolområde med bar, vattenlek, restauranger… ja, här finns det mesta.  

Vadstena Camping 

Familjecampingen Vadstena Camping ligger tre kilometer norr om Vadstena. Vi erbjuder förutom camping och quick-stop även boende i stugor och villavagnar. På området finns en välsorterad butik, restaurang med fullständiga rättigheter, aktiviteter, härliga bad och fantastiska solnedgångar över Vättern.

Ursand Resort & Camping Vänersborg

Vackert beläget intill en av Vänerns maffigaste sandstränder finner du Ursand Resort & Camping. Här njuter du av sol och bad, roliga aktiviteter för alla i familjen och riktigt god mat. Hos oss bor du i ett naturskönt område med skogen och dess promenadstigar alldeles runt hörnet. Campingen drivs av allas vår Bert Karlsson, ...

Sonjas Camping Öland

På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder. Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna femstjärniga familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. I anslutning till receptionen finner du en restaurang med pizzeria, gatukök och café. Här finns också minilivs och ett poolområde med två pooler, varav en är en liten babypool + jacuzzi.

Kronocamping Lidköping

Kronocamping Lidköping har ett unikt läge vid Vänerns strand med bara 15 minuters gångavstånd till Lidköpings fina centrum. Anläggningen är femstjärnig och håller en hög standard och kvalité.

Hos oss kan ni bo året runt, både i våra fina stugor och på en campingplats med EL/TV, EL/TV/VA eller på vårt Husbilsland med EL/TV/Vatten. Ni kan bo dygn, vecka, olika typer av säsong men även månadsvis.

Totalt finns det 462 tomter samt 16 platser för villavagnar, och samtliga platser har el. Storlekarna varierar mellan 80 kvm-140 kvm. Husbilslandet, tomterna 800-852 har 16 amp, övriga tomter har 10 amp. På platserna 8-50 samt 800-852 finns det CEE kontakt, på övriga platser gäller vanlig stickkontakt.

Kapellskärs Camping
fritidsbyn_kapellskäret.JPG

En riktig naturnära campingplats med skog och hav inpå knutarna.

Campingen har säsongsöppet från 13 april till 1 okt. Vi är belägna i Riddersholms naturreservat. Ett naturskönt område med Ålands hav som närmaste granne. På 20 km strövstigar kan du själv njuta av allt detta. Du kan också uppleva havet eller landskapet runt campingen med båt, kanot eller med cykel som du hyr på campingen.

Hos oss finns tillgång till en hel del aktiviteter som t ex minigolf, lekpark, studsmatta, boulebana, fotboll och volleybollplan.

I vår nyrenoverade reception finns även café och minilivs. Nytt för i år är att i campingavgiften ingår fri busstransfer till och från Viking Line terminalen. Föranmälan minst 2 timmar före båtens avgång. Frukostbröd kan beställas fram till kl 18,00 för avhämtning kl 8,00 följande morgon.

Marstrands Familjecamping
Marstrands Familjecamping

Vi är endast 40 kilometer från storstaden Göteborg. Här har du närhet till allt som gör din semester till ett oförglömligt minne. Campingen ligger i ett lught och naturskönt område. Det tar endast 15 min att promenera till färjan som tar dig över till den bilfria ön Marstrand.
Det är ca 100 meter till havet med en sandstrand som är mycket barnvänlig. Du kan också hitta ditt egna gömställe bland klipporna och ha en härlig dag med sol och bad. Om du vill göra en trevlig utflykt besök då Carlstens Fästning. Där kan du uppleva den historiska atmosfären bland fängelsehålor och underjordiska gångar. Du har ocksa möjlighet till en guidad tur. På kvällen kan du strosa i folkvimlet längs Masrstrandsöns kaj ock kanske besöka en av öns mysiga restauranger och caféer. 
Övrigt: Golf 10 km, dykarcenter och kayakuthyrning 1 km. Cykel finns att hyra vid reception.
Välkommen till Marstrands Familjecamping i Bohuslän på Västkusten!

Evedals Camping Växjö

Växjö Evedal - är en anläggning i hjärtat av Småland med endast 6 km från centrum. Vi arbetar för att skapa utomhusupplevelser för att du ska få en så fin och trevlig semester som möjligt. 

Vi har boende i form av camping, ställplatser och stugor. Här finns en souvenirbutik och två restauranger, glassbar & café, fotbollsbiljard, äventyrsgolf och två lekplatser.

 På området finns ett servicehus med 4 avdelningar, en avdelning för damer, en för herrar samt två unisex-avdelningar. En handikapp toalett/dusch och två familjerum. Det finns även en tvättstuga och ett servicekök kombinerat med TV-rum och ett litet barnutrymme.

Evedals Camping Växjö - 300 DPI.png
Råå Vallar Resort Helsingborg

Vackert beläget vid Öresund med utsikt över Ven och Danmark ligger Råå Vallar. Här finner du en stor variation av trevligt boende på en familjecamping med restaurang, minilivs, spännande aktiviteter för hela familjen och närhet till Helsingborgs centrum. Här kan du välja bland allt från trivsamt campingboende till exklusiva nybyggda och fullutrustade stugor i hjärtat av Öresund.

First_Camp_logo_red_RGB.png
Västervik Resort 

Hos oss vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Hos oss går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt!

Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat.

Våra fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Askeviks Camping

Välkommen till Askeviks Camping & Stugor som ligger strax norr om Sjötorp och Göta kanal vid Vänerns strand! 
Vi erbjuder Vänerns vackraste läge med solnedgång över horisonten från i stort sett alla campingplatser. Vi har en Strandvilla med 8 bäddar*, 6 bädds-stugor och 5 bädds-, 4 bädds- och 2 bädds-campingstugor med utsikt över hamnen och Vänern.

Mat kan du avnjuta i restaurangen med utsikt över sandlagunen och öarna i horisonten. 

Du kanske har intresse av Göta kanal som kan upplevas med en båttur eller varför inte hyra en cykel i Sjötorp och utforska landsbygden, kusten och Göta Kanal. 

Vita Sandars Camping

Vita Sandars Camping tillhör Swecamp, Sveriges största kedja för camping och Utomhusupplevelser. Tillsammans med 12 andra högklassiga anläggningar skall vi inspirera till fler Utomhusupplevelser – året om!

Vita Sandar ligger vid en av Vänerns finaste stränder. En familjecamping som har allt du kan önska dig och lite till.

Campingen är fyrstjärnig och har öppet året runt.

Välkommen till Vita Sandars camping, välkommen till Swecamp!

images_vita_sandart.jpg
Byske Havsbad

Vill du ha lugn och ro eller full fart? Vilket du än föredrar – här finns möjligheter för alla. Dessutom har du nära till ett stort utbud av upplevelser i omgivningarna. 

Hyr ut cyklar, trampbilar, cykelkärror, kanoter, fiskeutrustningar, trampbåtar,solsängar samt bollar m.m. Glass, godis, snacks m.m till försäljning.

Äventyrsgolfbana med 18 hål finns nere vid stranden.
Klubbor kan man hyra i Strandservice.

Lång finkornig sandstrand som är långgrund och välhållen.
Promenadstråk och grillstugor längs stranden. Gör gärna ett besök till lusthuset på stenpiren.
På södra sidan av stenpiren finns en hundbadstrand som mynnar till Byskeälven.
Hundtoalett finns i anslutning till denna men kom ihåg att hunden inte får vistas på allmän badstrand.

Volleybollnät finns uppsatta på stranden och är kostnadsfritt för den som vill spela. 

Stor hoppkudde för barn i alla åldrar finns på stranden. Kudden är igång alla dagar under högsäsong.

Kapelluddens Camping Öland

Här bor du direkt vid strandkanten med gångavstånd till sommarstaden Borgholm. När du väljer att bo på Kapelludden Camping & Stugor
behöver du inte välja mellan att ha nära till strand och bad eller till shopping och nöjen – här är det nära till allt!

byske.png
kapelludden.jpg

Här finns vi

Om du är nyfiken på var du kan prova vår fantastiska utrustning så kan du slänga ett öga på Sverigekartan.

Om din camping saknar en CamperClean får du gärna tipsa dem eller oss!

Installerade

KronoCamping Saxnäs

Vadstena Camping

Ursand Camping Vänersborg    Sonjas Camping Öland

Kronocamping Lidköping

Kapellskärs Camping

Marstrands Familjecamping

Evedals Camping Växjö

First Camp Råå Vallar

Västervik Resort

Askeviks Camping

Byske Camping Skellefteå

Kapelludden Öland

Vita Sandar Mellerud

Din Husbil i Jönköping

Överlida Camping

First Camp Åhus

Daftö Resort Strömstad

Falsterbo Resort

Öckerö Hamnförening

Lysekils Gästhamn

Barsebäckstrand

Sandager Næs Camping DK

Kneippbyn Gotland

Ystad Camping 

HögboBruk Sverige

Råbjer Mile Danmark

Telemark Kanalcamping Norge

Stegeborgs Egendom Sverige

Hvidbjerg Camping Danmark

Alla platser
bottom of page